Start > V2 Cig > V2 Cig Review

V2 Cig Review

update 2015 – V2 Cigs is een sterk groeiend merk in de elektronische sigaretten markt. V2 biedt een uitgebreid gamma van kwalitatief goede produkten. Dankzij een ruime keuze aan starter kits is er oplossing voor elk type roker en dit aan een competitief sterke prijs.

Gebruiksgemak

De V2 sigaretten vervaardigd uit 2 componenten vragen geen onderhoud. De oude cartridge losschroeven en vervangen door een nieuwe. Ook bij V2 is het dus heel eenvoudig e-roken.

De starter kits worden allen geleverd met een standaard batterij – goed voor 250 keer inhaleren. Je kan optioneel ook een “long” versie kopen – die langer meegaat tot 450x inhaleren – of een “shorty”, die ongeveer de lengte heeft van een normale sigaret maar minder lang gebruikt kan worden vooraleer ze opnieuw moet worden opgeladen.

Batterijen zijn volledig terug geladen na 2.5 tot 3 uur. Uiterst handig is het draagbare laadstation (traveler/ultimate kit – of optioneel). Hiermee heb je als het ware je eigen stopcontact in je zak. Je kan er tot 5 keer een elektronische sigaret mee opladen.

Bij V2 Cigs heb je de keuze uit een automatische en een manuele batterij. De automatische batterij activeer je door er aan te trekken. Bij de manuele batterij wordt de damp geproduceerd als je op een knopje drukt. Doordat de vloeistof hierdoor voorverwarmd wordt, wordt er meer en dikkere rook ontwikkeld. Daarbovenop is het makkelijker (vraagt minder zuigkracht) om de geproduceerde rook te inhaleren. De keuze tussen manueel of automatisch is iets wat je voor jezelf dient uit te maken.

Update: V2 heeft enorme inspanningen geleverd om de gebruikerservaring nog verder te optimaliseren. Een hele reeks accessoires werden aan het gamma toegevoegd.

Het is vooral de nieuwe Smart Charger die in het oog springt. Deze V2 charger die voortaan in alle starterkits is terug te vinden zorgt ervoor dat je batterij dubbel zo snel kan worden opgeladen. Je hoeft je ook geen zorgen meer te maken om te lange laadtijden. Ingebouwde veiligheid zorgt ervoor dat overladen vermeden wordt.

Aan de traveller en de ultimate kit werd een Portable charging Case toegevoegd. Draagtas en lader in één. De XL versie van deze draagbare lader is smaller dan een pakje sigaretten en biedt de mogelijkheid een standaard batterij tot 8 keer op te laden. De case biedt ruimte voor een extra batterij of 3 cartridges en is dus de ideale partner voor on the go! De case oogt uiterst duurzaam en is in 3 kleuren te verkrijgen.

Klik hier voor meer info.

Smaken & nicotine levels

V2 Cigs biedt 10 verschillende smaken aan, allen verkrijgbaar in 4 (nicotine) sterktes: Full 18mg, Med 12mg, Light 6mg, en Zero 0mg.

De meest populaire “flavors” zijn Red, Congress en Sahara. Deze smaken zijn vergelijkbaar met gewone sigaretten, hoewel elk type zijn eigen karakteristieken heeft. Daarnaast heb je een keuze uit Menthol, Peppermint, Coffee, Cherry (kers), Vanilla, Chocolate en Cola.

Over geuren en kleuren valt niet te twisten, maar wat ons betreft mogen de smaken iets “krachtiger”.

Bij V2 Cigs heb je bovendien de mogelijkheid om lege cartridges aan te kopen. Die kan je zelf vullen met e-vloeistof (e-liquid), eveneens bij V2 Cigs in het gamma.  Om je cartridges te vullen kan je je best uitrusten met een aantal V2 Drip Tips. Om je cartridges te vullen bevestig je een V2 Drip Tip aan het mond-einde van je cartridge. Dit laat je toe om gemakkelijk een 15 tot 20-tal druppeltjes e-liquid in je cartridge te laten druppelen, voldoende om een lege cartridge te vullen. Je kan de Drip Tip gewoon op je cartridge laten zitten, het fungeert dan als mondstukje. Ze zijn te verkrijgen in rubber of aluminium.

Rookvolume

De nieuwe V2 Cigs batterijen zijn 4.2 volt, wat toelaat meer rook te inhaleren. Dit is een enorme verbetering vergeleken met de oude V2 batterijen. Je voelt een stevige rush in de keel bij het inhaleren. De dagen dat je snakt naar een gewone sigaret zijn dus voorbij. Op hun officiële website beweert V2 Cigs dat een cartridge overeenkomt met 1 pakje gewone sigaretten. In de praktijk ligt dit een stuk lager.

Klantendienst / Dienst na verkoop

Updated: Vroeger werden de producten geleverd vanuit US. Sinds half 2013 heeft V2 Cigs zijn tenten ook opgeslagen in Europa.  Hierdoor is de service aanzienlijk verbeterd, en zijn de levertermijnen zoals ze horen te zijn. Producten die je voor 13u bestelt worden dezelfde dag nog uitgeleverd, en meestal heb je je order ’s anderendaags of ten laatste binnen 2 dagen in het postvak. V2 Cigs werkt in Europa samen met de gekende en betrouwbare transporteur GLS.

Producten en Prijzen

Wat V2 Cigs gebruiksvriendelijk maakt is een uitgebreid gamma aan producten en accessoires. Voor elektronisch rokers die het écht menen en die vaak onderweg zijn is de Traveller Kit een must-have. Met zijn 2 batterijen, draagtasje, autolader en power-cig (usb) zal je nooit meer zonder nicotine zitten. Naast de standaard cartridges biedt V2 Cigs ook lege cartridges aan, die je tot 5 keer kan navullen met de V2 eLiquid of desgewenst je eigen niconitevloeistof.

V2 EX Blanks BETA: V2 biedt nu een nieuwe optie aan die je toelaat om V2 batterijen te gebruiken met je eigen favoriete e-liquid (van V2 of andere merken). De V2 EX Blanks BETA kan je schroeven op elke V2 batterij en zorgen zo voor een product op maat. We merken dat deze carts bovendien meer damp genereren dan de standaard V2 cartridges. Ze worden geleverd per pack van 3 voor  $11.99. De doorschijnende cartridges – die er overigens behoorlijk cool uitzien – kan je zo’n 20 keer hergebruiken. De kwaliteit en smaak van de damp is bovendien beter dan bij de gewone cartridges, voornamelijk dankzij het nieuwe design. De capaciteit van de carts is groter, wat je toelaat langer te dampen vooraleer je terug moet vullen.

 • V2 Express Kit (€11.99) – bevat 1 standaard batterij, 1 cartridge, express lader
 • V2 Economy Kit (€45.49-) – bevat 1 standaard automatische batterij, 10 cartridges, 1 usb smart lader, 1 muurstekker
 • V2 Standard Kit (€54.49) – bevat 2 batterijen – 1 auto/1 manueel (standaard), 10 cartridges, usb smart  lader, muurstekker
 • V2 Traveler Kit (€127.49) – bevat 2 batterijen – 1 auto/1 manueel (standaard) , 15 cartridges, usb smart lader, muurstekker, autolader, draagbaar laadstation, USB notebook-cig
 • Eén pack cartridges van 5 stuks (€9.49)
 • 20 pack cartridges (€31.99)
 • Eén pack van 5 lege cartridges (€7.49)
 • V2 EX Blanks Beta – 3 lege cartridges (lege, vernieuwde cartridges) (€11.99)
 • 25 ml eLiquid (€15.49) – plus minus 25 carts
 • Eén elektronische sigaret (€13.99) kort – (€18.49) standaard – (€19.99) lang – allen manueel of automatisch.

Garantie

levenslange garantie op alle producten. (onder bepaalde voorwaarden). Defecten kunnen ingeruild worden voor een nieuw product. V2 biedt bovendien een 30-dagen niet goed geld terug garantie.

Categorieën:V2 Cig Tags:
 1. Nog geen reacties.